O NAMA

Cro ekspres je jedan od najvećih domaćih pružatelja prjevozničkih i logističkih usluga. Imamo ispostave u šest hrvatskih gradova, što nas čini jednim od najvećih igrača na domaćem tržištu.

0
NOVIH VOZILA
0
USPJEŠNIH DOSTAVA
0
TONA PREVEZENOG TERETA
building

Potpuna logistička i transportna rješenja čine osnovu našeg poslovanja – od osiguranja logističke usluge do konačne dostave.

Cro ekspres je prvenstveno orijentiran zadovoljstvu svojih klijenata koje osigurava visokom kvalitetom usluge, sigurnom, brzom i pouzdanom dostavom te pristupačnom cijenom. Naš cilj je nastaviti dosadašnju tradiciju, povećati tržišni udio u svakodnevoj dostavi paketa u Hrvatskoj, što predstavlja i naše ime, te se time potvrditi kao pouzdan i siguran partner, prepoznatljiv po zadovoljnim klijentima.

MISIJA

Cro ekspres d.o.o. je poduzeće s višegodišnjim iskustvom u sektoru svakodnevnog prijevoza, distribucije i dostave raznovrsne robe, paketa ili paleta po formuli ”Od vrata do vrata”.

VIZIJA

Naša vizija je nastaviti dosadašnju tradiciju, povećati tržišni udio u svakodnevoj dostavi paketa u Hrvatskoj, što predstavlja i naše ime, te se time potvrditi kao pouzdan i siguran partner, prepoznatljiv po zadovoljnim klijentima.

NAJVEĆA HRVATSKA LOGISTIČKA KOMPANIJA

Cro ekspres je tvrtka u kompletnom domaćem vlasništvu i posjeduje vlastiti vozni park s preko 30 novih voznih jedinica, što nas čini liderom na hrvatskom tržištu u pružanju logističkih usluga. 

Šalji pouzdano, šalji Cro ekspresom

Zanimljive činjenice o Cro ekspresu.

Pouzdanost usluga

Povijest i razvoj Cro ekspresa.